Info

HEM>> INFO

INFO

ALLMÄN INFORMATION


De flesta smycken jag tillverkar skapas med hjälp av material som: Elastisk tråd, silverpläterade smyckesdelar, glaspärlor, stenpärlor (till exempel agat) och smyckesdelar i tibetsilver. 


Smycken som tillverkas av silverpläterade delar kräver viss försiktighet i användningen, så jag rekommenderar läsning av skötselråden.


BESTÄLLNING


Beställning sker enklast via något av kontaktformulären här på sidan eller via mejl (order[snabel-a]vintersmycken.se). Det går också bra att kontakta mig via sociala medier, till exempel Facebook.


Kom ihåg att meddela vilket eller vilka smycken du vill köpa, så återkommer jag så snart jag kan med information om betalning som kan ske via banköverföring till mitt konto i SEB, Paypal eller Swish. Du kan också beställa ett personligt smycke efter egna önskemål. Kontakta mig med idéer!


 

Färdiga smycken skickas 1-3 dagar efter mottagen betalning

 

Har du beställt ett personligt smycke blir leveranstiden något längre, beroende på tillgång till och eventuell beställning av material.

 


 

Om smycket är trasigt eller du inte är nöjd med ditt smycke - Kontakta mig på info[snabel-a]vintersmycken.se. Vid reklamation skall smycket skickas tillbaka till mig inom 14 dagar efter mottagen leverans. Är du inte nöjd med smycket får du pengarna tillbaka - men du betalar returfrakten.

 


Bytesrätt gäller ej smycken med egen design.

Hoppas att du kan hitta ett smycke som passar just dig eller någon du gillar!

Copyright @ All Rights Reserved